OMNICOL FLOORING: EEN WIN-WIN-SYSTEEM

Geplaatst op

Flooring Truck | Omnicol

Omnicol levert kwaliteitsproducten. Die geven het beste resultaat als ze op de juiste manier worden verwerkt en toegepast. De ultieme combinatie daarvan vind je in het nieuwe OMNICOL SUPERCAP® System dat samen met de sneldrogende cementgebonden mortel van Omnicol Flooring prestaties levert die geen enkele andere dekvoer kan bijhouden.

Omnicol Flooring is beloopbaar na slecht twee uur, belastbaar met bijvoorbeeld een kruiwagen of rolsteiger na vier uur, geschikt om te betegelen na twaalf uur en al na vierentwintig uur volledig gebruiksklaar. Dat is maar liefst zesentwintig dagen sneller dan bij een gemiddelde andere tegelvloer. Zesentwintig dagen waarin je een heleboel kunt doen. Dertien andere tegelvloeren met het OMNICOL SUPERCAP® System aanleggen bijvoorbeeld. Je hele huis verbouwen. Of dat van de buurman. Héél lang uitslapen. Een zwembad graven. Een rondreis maken in Canada. Of lui in de zon gaan liggen op een Caraïbisch eiland. Doe dat laatste dan op Curaçao, want daar kan je op de luchthaven meteen ruim 5000 m² nieuw vloertegelwerk van Omnicol bewonderen.  

Wil je alles weten over Omnicol Flooring en het OMNICOL SUPERCAP® System? Download dan hier de folder.

 

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Meer informatie